HaberNissan

2024 Nissan GT-R Tanıtıldı!

Nissan GT-R, 2007’de Japonya – Tokyo #Otomobil Fuarında tanıtılmıştı. R35 kasa koduna sahip olan GT-R modeli, Nissan tarafından sürekli geliştirildi ve özellikle motor kısmında yapılan ince ayarlarla beraber çok daha #güçlü bir otomobil haline geldi.

Nissan GT-R 2024

Dış tasarımına baktığımızda, temel gövde bölümlerinde yapılan ufak dokunuşları dikkatli gözler kolaylıkla ayırt edebilir. #Izgara paneli ile birlikte ön-arka tamponlardaki değişimlerle yüksek süratlerdeki rüzgar yönetiminin daha iyi yapılabildiği bir dinamizm bizi karşılıyor. Arka taraftaki yeni kanat ise yenilikler arasında yer alıyor.

Nissan

Gelelim İç tasarımına ; Japonlar için bir gelenek haline gelen butonlu multimedya ekranı, GT-R’da da kendini gösteriyor. Gösterge ekranı ise genel olarak analog şekilde dizayn edilmiş durumda. El freni ve klima kontrol bölümü de oldukça klasik bir yapıya sahip.

GT-R

Kaputu kaldırdığımızda yeni motor gözükmüyor fakat daha güçlü olduğu iletildi. #2024 model Nissan GT-R’da, 2022 model GT-R ile aynı motor bulunuyor. Bu çift turboşarjlı 3.8 litrelik V6 motor, 565 beygir gücü ve 633 Nm tork değerine sahip. Ancak yeni GT-R, geçtiğimiz yıldan çok daha iyi performans sunuyor. Şirket, motorda aerodinamik hesaplarda iyileştirmeler yapıldığını aracın hızlandıkça daha iyi yol tutuşuna sahip olacağını söylüyor. 2024 Nissan GT-R’ın sürtünme katsayısı 0.26 olarak açıklandı.

 

2024 GT-R

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

GÜZEL HABER
0
DÜŞÜNDÜRÜCÜ
0

Şunlar İlginizi Çekebilir

DAHA FAZLAHaber

Yorum Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir