HaberMercedes-Benz

2023 Mercedes-Benz CLA-Serisi Tanıtıldı

Mercedes, daha önce resmi çıkış tarihini açıkladığı makyajlı CLA-Serisi modellerinin örtüsünü kaldırdı. 2023 yılına özel modeller yeni tasarımları, standart donanımları ve motor seçenekleri ile dikkat çekecek.

Otomobil devi Mercedes, yenilenen CLA modellerini Hyper Blue ve Starling Blue olarak adlandırdığı iki yeni renk seçeneğiyle sunuyor.

Otomobilin giriş paketinde önden çekişli CLA 250 ve dört tekerlekten çekişli CLA 250 4Matic’le karşılaşıyoruz. Otomobiller, 221 beygir gücü üreten 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motor kullanıyor. Ayrıca yeni bir elektrikli artırma organı da geliyor ve araçlar hızlanmaya yardımcı olmak için 48 voltluk bir hibrit sistem kazanıyor. Bununla birlikte 13 ekstra beygir gücünün eklendiğini belirtmekte fayda var.

CLA’nın iç kısmına baktığımızda da iyileştirmeler yapıldığını görüyoruz. Otomobillerin içinde MBUX bilgi-eğlence sistemini çalıştıran 10,3 inçlik gösterge paneli ve 10,3 inçlik dokunmatik ekran bizi karşılıyor. Klasik, Dinamik ve Sportif olmak üzere üç ekran stilinin eklendiğini belirtelim.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

GÜZEL HABER
1
DÜŞÜNDÜRÜCÜ
0

Şunlar İlginizi Çekebilir

DAHA FAZLAHaber

Yorum Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir